• webbanner-actiepagina-win-je-rijbewijs

Winactie Verleg je Grenzen!Winactie Verleg je Grenzen weer van start!


Extra mededeling: vanwege het hoge aantal aanmeldingen kunnen we de gepersonaliseerde banners pas verzenden op dinsdag 19 juni. Iedereen krijgt de banners op dezelfde dag.


We dromen er allemaal van.. Die geweldige motortocht naar Noorwegen? Met de caravan door Europa? Of met je nieuwe liefde op de scooter naar dat ene romantische plekje? Met een rijbewijs verleg je je grenzen!

Vorig jaar zijn bijna 80 deelnemers actief bezig geweest om een rijlespakket te winnen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn... Dat geldt ook voor dit jaar!

 

De Wedstrijd

Met Rijschool Roordink verleg je deze zomer je grenzen door jouw droom-rijbewijs te winnen in de vorm van een gratis rijlespakket.

Hoe kun je deze winnen?

Rijschool Roordink daagt iedereen uit het meeste support te krijgen voor zijn grensverleggende droom.  Deelnemers dienen zich aan te melden via de website en aan te geven in welke categorie ze deel willen nemen.

Op 18 juni, zodra de insluiting gesloten is, ontvangen alle deelnemers een gepersonaliseerde Facebookbanner. Door deze op de juiste manier te plaatsen (zie instructies) op Facebook én het hoogste aantal likes te halen wordt de wedstrijd gewonnen! 

Alleen op de juiste manier plaatsen én deel te nemen zonder te frauderen zorgt voor een rechtmatige winnaar die deze zomer gratis zijn grenzen gaat verleggen!
 

De Prijs

Ook dit kun je een gratis rijlespakket winnen uit één van de categorieën: 

AM
A
B
BE
C

De deelnemer dingt mee voor één rijlespakket. Er kan niet tijdens of na de wedstrijd gewisseld worden van categorie. Er wordt één rijlespakket uitgereikt aan een deelnemer met het hoogste aantal likes uit één van de categorieën op 7 juli om 10:00.
 

Voorwaarden, instructies en prijzen

Bekijk de voorwaarden, instructies en de prijzen die je kunt winnen. Open ze hier.

 

Belangrijke data

Opening inschrijving: 4 juni (10:00 uur)

Sluiting inschrijving en start wedstrijd: 18 juni (10:00 uur)

Einde wedstrijd en opvolgend uitreiking: 7 juli (10:00)

 

De inschrijving is gesloten!

 


Winnaar 2017!

Na een spannende strijd in de top 3 van bijna 80 deelnemers heeft Rachelle Helmans de winactie Verleg je Grenzen gewonnen! Met meer dan 1400 likes op haar gepersonaliseerde banner heeft ze haar rijlespakket in de wacht gesleept. Deze zomer is zij druk bezig om haar motorrijbewijs te halen! Van harte gefeliciteerd namens Team Roordink Rachelle!

Aan alle deelnemers: Bedankt voor de deelname en enthousiasme! 

 


Bekijk hier een sfeerimpressie van de uitreiking:

Op zaterdag 8 juli om exact 10:00 uur werd de winnaar vastgesteld. We hebben haar verrast, bekijk hieronder de foto's!

Niet gewonnen of niet kunnen deelnemen? Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties!