• trekkeroplegger haven

Berry en Helma over Rijschool Roordink

Leuke lessen en 'after sales'!

Wij (Berry & Helma) hebben ons vrachtwagen rijbewijs onlangs gehaald via Roordink... Wat ongelooflijk leuk, dat nu wij een truck aangeschaft hebben, (voor onze paarden) onze instructeur Johan nog even een ritje met ons meegereden is om nog even een keer de puntjes op de i te zetten met onze eigen auto. En gewoon omdat hij het leuk vindt en betrokken is bij zijn cursisten! Geheel belangeloos... Dit zegt weer iets over jullie rijschool..! Dank jullie wel voor de leuke lessen en de 'after sales'.. Berry en Helma van Thiel

Vrachtwagenrijles in Barneveld

Het vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) haal je bij Rijschool Roordink in Barneveld

Je vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs C) halen is verplicht zodra je een voertuig wilt gaan besturen die meer dan 7500 kg. weegt.

Hoe lang de opleiding tot vrachtwagenchauffeur duurt, is een vaak gehoorde vraag. Het antwoord is eigenlijk heel simpel; hoe sneller je door de theoriestof gaat - in combinatie met een optimale beschikbaarheid in je agenda om te lessen - des te eerder ben je klaar. Reken minimaal een paar weken in verband met de beschikbare examenplaatsen.

Vrachtwagenrijbewijs halen? De voordelen van Rijschool Roordink zijn:

  • CBR / CCV goedgekeurde examenlocatie voor het behalen van het vrachtwagenrijbewijs
  • Keuze uit diverse lespakketten 
  • Verschillende vrachtauto's
  • Hoog slagingspercentage
  • Subsidiemogelijkheden
  • Jaarplanning voor de theoretische cursussen

Uniek bij Rijschool Roordink

Uniek bij Rijschool Roordink is, dat je praktijkexamen kan doen 'op locatie'. Dit betekent dat de examinator naar Rijschool Roordink (locatie Putten) komt om vanaf daar met het praktijkexamen te starten.
Dit heeft natuurlijk grote voordelen voor jou - als leerling. Een vertrouwde omgeving, maar vooral een vertrouwde examenroute.

Hoe ziet de opleiding voor het vrachtwagenrijbewijs van Rijschool Roorink eruit?

Theorie:
Om je rijbewijs te halen, moet je - net als bij het autorijbewijs - eerst het theoretische gedeelte halen. De theoretische modules die je krijgt zijn:

  • Verkeer en Techniek (RV1)
  • Administratie (V2C)
  • Casustoets (V3C)

Let op! V3C is alleen noodzakelijk wanneer je beroepsmatig gebruik gaat maken van het C-rijbewijs.

Het is aan te raden om jezelf via omze klassikale theorie-avonden optimaal voor te laten bereiden op de theorie-examen. Hier staat het rooster voor de klassikale theorie-avonden.

Praktijk:
Wanneer je gaat beginnen met de rijlessen, begint het praktijkgedeelte van je opleiding. Hierbij leer je op een veilige en verantwoorde manier om te gaan met de vrachtwagen in het verkeer.

Offerte aanvragen of meer informatie?
Klik hier >