• banner-detailpagina-personenauto

Theorie

Je kunt je theorie-examen op 2 verschillende manieren halen:

  • Theoriecursus
  • Zelfstudie

Theoriecursus voor de auto -  Putten

Je krijgt op 4 avonden (ene week dinsdag en donderdag - de andere week maandag en woensdag) theorieles van één van onze theorie-instructeurs. De lessen starten om 18.30 uur en duren tot 21.00 uur. Tijdens deze cursus wordt alle examenstof behandeld en onze instructeurs zullen er alles aan doen om jou in één keer te laten slagen voor je theorie-examen! Zo snel mogelijk na de laatste cursusdag ga je naar het CBR. Hier is – in overleg met jou – een theorie-examen voor je gereserveerd!  Kijk hier voor de cursusdata.

Theoriecursus in 1,5 dag - Barneveld

Deze theoriecursus start op zaterdag van 09.00 - 16.30 uur en het vervolg is maandag van 18.30 - 21.00 uur. Zo snel mogelijk na de laatste cursusdag ga je naar het CBR. Hier is - in overleg met jou - een theorie-examen voor je gereserveerd. Kijk hier voor de cursusdata.

De complete theoriecursus (inclusief examen) kost € 165,00. Voor leerlingen die niet bij Rijschool Roordink hun praktijkopleiding volgen, zijn de kosten €215,00.

Slagingspercentage? Dit is zo hoog dat wij je bij onverhoopt zakken de volgende theoriecursus gratis durven aan te bieden! Je betaalt dan alleen je theorie-examen.

Zelfstudie

Natuurlijk is het ook mogelijk om de theorie zelf te leren. Je kunt theorieboeken of een USB-stick kopen bij ons op het kantoor in Putten of Barneveld. Na de zelfstudie kan je contact met ons opnemen om een theorie-examen te reserveren.