• banner-detailpagina-personenauto

Slaag bij Rijschool Roordink in Putten

Rijschool Roordink in Putten start met een vrijblijvende proefles

Wil je starten met rijlessen, maar twijfel je nog voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als: Hoelang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk: Hoe duur zijn de rijlessen? 

Bij Rijschool Roordink in Putten start je met een vrijblijvende proefles van 60 minuten. Onze gecertificeerde instructeurs hebben zoveel ervaring dat zij na de intake een goede inschatting kunnen maken van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben om klaargestoomd te worden voor het praktijkexamen. 

De voordelen van Rijschool Roordink in Putten

  • Geen wachttijden; wil jij nu beginnen met lessen? Bij Rijschool Roordink in Putten kan dat, wij hebben namelijk geen wachttijden
  • Beste instructeurs uit de omgeving Putten; de beste rijschool met de beste instructeurs zijn te vinden in de omgeving van Putten
  • Altijd korting op je lespakket; bij Rijschool Roordink in Putten zit in de lespakketten een korting verwerkt die wel op kan lopen tot 10%!

Wil jij weten wat Rijschool Roordink in Putten nog meer te bieden heeft? Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een proefles aan.

Ben jij de volgende leerling die bij ons het roze pasje komt halen?