• banner-detailpagina-personenauto

Slaag bij Rijschool Roordink in Amersfoort

Rijschool Roordink in Amersfoort

Op een prettige manier je rijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool Roordink in Amersfoort, waar persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat - zodat jij leert wat jij nodig hebt! Bij Rijschool Roordink in Amersfoort krijg je op een verantwoorde en effectieve manier rijles. Zelfvertrouwen en plezier zijn namelijk belangrijke ingredienten voor een succesvol praktijkexamen. En daar gaat het tenslotte om!

Voordelen Rijschool Roordink in Amersfoort

Wanneer je kiest voor Rijschool Roordink in Amersfoort, profiteer je van een aantal voordelen:

  • Persoonlijkheid; wij stellen jou centraal. Dit houdt onder andere in dat je een vaste instructeur en lesauto hebt. Dit geeft jou een vertrouwd gevoel en op deze manier kan je voortgang goed in de gaten worden gehouden.
  • Lespakketten; Rijschool Roordink in Amersfoort heeft verschillende lespakketten samengesteld om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Bovendien zit er in de lespakketten een pakketkorting verwerkt die wel op kan lopen tot 10%!
  • De beste instructeurs; kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom worden onze instructeurs regelmatig bijgeschoold.

Hierboven zijn een aantal voordelen genoemd. Wanneer je kiest voor Rijschool Roordink in Amersfoort, zijn er nog meer voordelen te noemen. Zo kun je ook voor het behalen van je theorie-examen bij ons terecht. En na het behalen van je praktijkexamen, krijg je gratis een vrachtwagenrijles en een sliptraining met je vriend of je vriendin!