• trekkeroplegger haven

Rijbewijs halen bij Rijschool Roordink

In 1995 begonnen Jan en Corry Roordink met Rijschool Roordink in Putten. Wat begon als rijschool met één instructeur, groeide al snel uit tot een grote rijschool met 20 instructeurs waar je terecht kan voor alle rijbewijzen, theorie-opleidingen, veiligheidstrainingen en de verplichte nascholing voor chauffeurs. Ook is het uniek dat je bij Rijschool Roordink rijles kan krijgen in verschillende talen - zoals Engels.

Inmiddels rijden de lesauto's van Rijschool Roordink rond in de wijde omgeving van Putten, Harderwijk, Barneveld, Nunspeet, Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort.

Rijschool Roordink gaat voor kwaliteit op wielen

Onze instructeurs brengen jou op een rustige en bekwame wijze de vaardigheden bij die je nodig hebt om in één keer te laten slagen. De grootste uitdaging van onze rij-instructeurs: Jou in één keer te laten slagen!

Geslaagd op weg

In al de jaren dat Rijschool Roordink rijles geeft, is er al veel veranderd. Het verkeer is bijvoorbeeld drukker en veeleisender geworden. Oplettendheid en concentratie is dus belangrijk - maar dat is gelukkig allemaal aan te leren. Rijschool Roordink gaat ook met de tijd mee. Sommige aspecten veranderen nooit. Namelijk de professionaliteit, persoonlijke aandacht en effectieve werkwijze van Rijschool Roordink. Dit is terug te zien in ons hoge slagingspercentage. En dat houdt Rijschool Roordink de komende jaren natuurlijk vast, zodat jij - als leerling - vanaf dag 1 goed op weg bent!

Ik slaag bij Roordink! Jij ook?
Vraag meer informatie aan of stel je vraag >