• banner-detailpagina-personenauto

Ga jij ook op stedentrip met Roordink?!

Roordink's stedentrip: Rijschool Roordink gaat in jouw rijopleiding een stap verder!

Veel rijbewijsbezitters hebben moeite om op de snelweg of in grote, drukke steden te rijden en laten dit aan een ander over...
Rijschool Roordink pakt dit aan - op het juiste moment!
In een dag ga je - samen met een instructeur en een medeleerling - van Putten naar Rotterdam, van Rotterdam naar Den Haag, van Dan Haag naar Amsterdam en van Amsterdam - via Zeewolde - weer naar Putten. Tijdens deze leerzame dag worden onder andere snelwegen, rijstrookverdeling, naderen van grote kruispunten en rotondes behandeld. Tevens wordt er ook aandacht gegeven aan trams, werkzaamheden langs de wegen, files en de mogelijke hulpdiensten onderweg.
Wij leren je tijdens Roordink's stedentrip om zelfverzekerder, inzichtelijker en bewuster te handelen in situaties in het verkeer.

Hieronder lees je het verslag van 2 deelnemers van Roordink's stedentrip:

We begonnen de dag om 9.00 uur en reden via Nijkerk naar Rotterdam. Na wat filerijden en een pauze met een bakje koffie arriveerden we in Rotterdam. Hier reden we door een heuse filmscene: Ja, ja, wij maken Roordink bekend! Nadat we tijdens een pauze een groot deel van Rotterdam hadden bekeken, reden we via de Erasmusbrug en wat snelwegen naar Den Haag. We reden dwars door deze stad; dat was een goede oefening. Er wordt veel geclaxonneerd, er zijn veel verkeersborden, verkeerslichten en trams. Alles lijkt op je af te komen! In het centrum van Den Haag hebben we geluncht en hebben we Paleis Noordeinde, het torentje en de Tweede Kamer bekeken. Via de A44 reden we langs Leiden en Noordwijk op weg naar Schiphol. Hier hielden we een pauze om het vliegveld te bekijken. Via de A1, naar de N305 richting Zeewolde vervolgden we onze terugweg naar Putten.

Door de stedentrip hebben we beter leren begrijpen hoe het verkeer in de stad is. Dit chaotische verkeer is zo anders als je zelf rijdt, dan wanneer je bij iemand anders in de auto zit. De opmerking "Het verkeer is als een spel, je moet de spelregels lezen en uitvoeren" was vandaag erg van toepassing. De chaos in de stad en op de drukke verkeersknooppunten leer je beter begrijpen door goed en ver vooruit te kijken. Dit is ook heel anders dan wanneer je in een bekende omgeving, zoals Harderwijk, rijdt. Doordat je naast een gezellige en zeer ervaren instructeur zit, maak je er niet alleen een leerzame, maar ook een erg leuke dag van!

De kosten (inclusief lunch) van deze leerzame dag zijn:

  • €190,-
    of
  • 3 rijlessen die van je pakket worden afgeschreven
Ja, ik ga ook mee met Roordink's stedentrip!
Aanmelden >