• banner-detailpagina-personenauto

Welk lespakket kies je?

Bij ons heb je de keuze uit verschillende pakketten met verschillende prijzen:

Ben jij...?

  • Roordink's Starter?
    Het autorijden is helemaal nieuw voor je. Maar... je hebt misschien wel eens stiekem achter het stuur van de auto van je vader gezeten... Het gemiddelde aantal rijlessen van Roordink's Starter ligt tussen de 30 á 40 uur. Ben jij klaar voor de start...?
  • Roordink's Ervaren Bestuurder?
    Je hebt ervaring met het besturen van een brommobiel, traktor of personenauto. Hierdoor heb je inzicht in het verkeer gekregen. Het kan ook zijn dat je rij-ervaring hebt met een personenauto op een afgesloten terrein. Het gemiddelde aantal rijlessen van Roordink's Ervaren Bestuurder ligt tussen de 20 á 30 uur. Ben jij klaar voor de start...?
  • Roordink's Gevorderde Bestuurder
    Je hebt rij-ervaring op de openbare weg en je hebt (enig) verkeersinzicht omdat je al een aantal rijlessen hebt gevolgd. Het kan ook zo zijn dat je al in het bezit bent van een buitenlands rijbewijs en dat je deze graag om wilt laten zetten naar een Nederlands rijbewijs. Het gemiddelde aantal rijlessen van Roordink's Gevorderde Bestuurder ligt tussen de 10 á 20 uur. Ben jij klaar voor de start...?

Als je twijfelt over welk pakket je wilt kiezen dan is het raadzaam om een proefles af te spreken. De instructeur krijgt dan een beeld van jouw rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Aan het eind van de proefles geeft de instructeur jou een advies betreffende het lespakket.