• banner-detailpagina-personenauto

Opfriscursus: Veiligheid in het verkeer staat voorop!

"Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar omdat je niet zo vaak achter het stuur zit, voel je jezelf onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds een hele klus en ook het invoegen op de snelweg gaat niet echt op rolletjes. Autorijden was toch stukken makkelijker toen je instructeur naast je zat!"

Komt dit je bekend voor? Geen probleem. Je bent écht niet de enige. Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn in het verkeer. Vaak komt dit omdat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden. Die enkele keer dat ze dan in een auto (moeten) stappen, breekt al snel het zweet uit...

Speciaal voor deze bestuurders geeft Rijschool Roordink trainingen waardoor je weer vertrouwd raakt met de auto, met de bijzondere verrichtingen én waardoor je jezelf weer zeker gaat voelen in het verkeer!

Tijdens een aantal lessen geeft de instructeur je tips tijdens het rijden, waardoor jij je zekerder gaat voelen op de weg. De lessen worden in een lesauto gegeven – zodat je zeker weet dat er niets fout kan gaan. Tijdens deze lessen krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn!

Tevens geeft Rijschool Roordink een theorie-opfriscursus om weer op de hoogte te zijn van de verkeersregels zoals ze vandaag de dag gelden.