• banner-detailpagina-personenauto
10703638_818405281525203_5576075632753919418_n

Quinten over Rijschool Roordink

Het is al anderhalve week geleden. Maar hierbij nog een foto van mij voor de auto. Rijschool Roordink bedankt voor alle kwalitatieve lessen. Ik heb er van genoten.Quinten Plakké

Last van faalangst? Start dan met speciale faalangst-lessen

Je hebt veel tijd geïnvesteerd om je rijbewijs te halen en je bent er helemaal klaar voor - het praktijkexamen. Als dan eindelijk de grote dag aangebroken is en je aan je praktijkexamen begint, blijkt dat je niet jezelf bent en maak je fout op fout... Tijdens de rijlessen ging het zo goed en nu... GEZAKT... 

Laat faalangst je niet van de weg houden! Bij Rijschool Roordink kun je toch - ondanks je faalangst - je rijexamen halen. Onze speciaal-geschoolde instructeurs kunnen je helpen om weer met vertrouwen achter het stuur te gaan zitten. Zij kijken naar de bron van de angst en zullen - samen met jou - proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, zodat je zenuwen tijdens je praktijkexamen verminderen.

Fouten maken is niet erg

Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je rijlessen - of zelfs tijdens het praktijkexamen - helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in een keer alles goed doet. Tijdens je opleiding zal je instructeur je hier ook steeds op wijzen.

Zenuwen helemaal wegnemen lukt nooit

Het is onmogelijk om je zenuwen helemaal bij je examen weg te nemen - en dat is ook helemaal niet erg. Iedereen heeft last van spanning als hij of zij examen moet doen. Dit is normaal. Het wordt echter faalangst als de zenuwen zo erg zijn dat je niet meer normaal kan functioneren. Rijschool Roordink zal jou zoveel mogelijk begeleiden bij je faalangst, zodat je het praktijkexamen zo goed mogelijk kan doorlopen.

rijbewijs%20halen