• banner-detailpagina-personenauto
10703638_818405281525203_5576075632753919418_n

Quinten over Rijschool Roordink

Het is al anderhalve week geleden. Maar hierbij nog een foto van mij voor de auto. Rijschool Roordink bedankt voor alle kwalitatieve lessen. Ik heb er van genoten.Quinten Plakké

Rijles in een auto met automaat

Steeds meer auto's beschikken over een automatische versnelling. Als je nu al weet dat je in een auto met automaat gaat rijden, kun je kiezen voor rijles in een auto met automaat. Omdat je niet hoeft te leren schakelen, heb je minder lessen nodig en ben je dus goedkoper uit.

Twijfel je of je in een personenauto met – of zonder automaat wil gaan rijden, maak dan een afspraak voor een proefles en een passend advies.

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen soms moeite hebben met schakelen. Voor hen is het rijden in een auto met automatische versnelling vaak een uitkomst.
Ook oudere leerlingen kunnen problemen hebben met schakelen. Ze vinden het lastig om te schakelen en op hetzelfde moment op het verkeer te letten. Een automaat lost dit probleem op.
Maar ook als je om andere redenen de voorkeur geeft aan een auto met automaat, is rijles op deze manier een aanrader.

Let op! Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automaat, krijg je een aantekening op je rijbewijs en mag je alleen rijden in een auto met automaat.

volkswagen_up_13